In dienst bij defensie…!

Tijdens de oorlog in Vietnam vochten Amerikaanse militairen aan het front. Één militair werd bevoorraad, aangemoedigd en ondersteund door zeven andere militairen binnen Vietnam. Buiten Vietnam waren er nog eens vijftien militairen aan het werk om alles rondom het materieel te regelen. Nu ben ik wel geen Amerikaan, maar ik zit wel in het leger én werk aan het front. Aan het front moet men gefocust zijn op het doel. Geen ogenblik mag de aandacht verslappen, anders…

Eerlijk gezegd ben ik zelf nog teveel bezig met mijn eigen bevoorrading. Sponsorgelden regelen, Bijbels kopen, vurig bidden voor een trouwe achterban… Dit in plaats van volop de strijd in te kunnen gaan. Wanneer we zielen gaan winnen voor het Koninkrijk der hemelen zal de geestelijke oorlog losbarsten!

Welke rol speelt u in deze geestelijke oorlog? Of staat u buiten dienst?

De dienstplicht is in Amerika en Nederland afgeschaft. In het Koninkrijk van God moet de strijd niet alleen uit plicht, maar vooral uit liefde gestreden worden. Liefde voor de Koning en Zijn Rijk! Mensen die met deze motieven werken zijn dé militairen van God, de meest gezegende onder de strijders in het gebed en de ondersteuners in de middelen.

Bijna de helft van de werelduitgaven aan defensie wordt door Amerika uitgegeven. Bijna iedere burger in de wereld betaald mee aan het leger van zijn of haar land. Draagt u op uw manier en binnen uw mogelijkheden ook bij aan de defensie-afdeling van het Koninkrijk der hemelen?

Of hoort u nog bij de ‘op non-actief staande reservisten’? Mag ik vanaf mijn plaats een beroep op u doen om mee te strijden? In gebed, in het bevoorraden van de frontsoldaten, in … (noem maar op)

Niet uit dienstplicht, maar uit liefde voor God en om uw medemens te redden van de grote ondergang!

Bert Noteboom, frontsoldaat

Ps. spreekt deze column aan en is het mogelijk een bijdrage te leveren aan het evangelisatiewerk in Almere door tijd, geld of materialen te investeren, neem dan aub contact op. We kunnen deze hulp erg goed gebruiken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s